Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Acne issues

   Για αρκετά χρόνια με ταλαιπωρούσε ακμή. Δεν κάλυπτε όλο μου το πρόσωπο,μόνο κάποια σημεία σε μάγουλα και στο σαγόνι.  Ήταν αρκετό όμως για να με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα.

   Τα προϊόντα που είχα δοκιμάσει,άπειρα. Κανένα δεν είχε αποτέλεσμα. Ακόμα και εάν λειτουργούσε στην αρχή, μετά από  λίγο καιρό η ακμή επέστρεφε δριμύτερη.

   Κάποια στιγμή λοιπόν,ψάχνωντας στο διαδίκτυο είδα τη σειρά Effaclar της La Roche Posay. Τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά, οπότε αποφάσισα να τη δοκιμάσω
.
Αγόρασα τα εξής προϊόντα :

     Deep cleansing foaming cream
Είναι ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή κρέμας. Μετά από μία εβδομάδα καθημερινής χρήσης το πρόσωπό μου άρχισε να αλλάζει. Τα σπυράκια εμφανίζονταν όλο και πιο αραιά και αυτά που έβγαιναν δεν ήταν τόσο μεγάλα και έντονα πια. Τις πρώτες μέρες χρήσης μπορεί να νιώσετε λίγο ξηρό το πρόσωπό σας. Αν συμβεί αυτό,χρησιμοποιείστε το κάθε δεύτερη μέρα, αλλά μη το σταματήσετε. Το πρόσωπο θα συνηθίσει. Μπορείτε να βάζετε και μία ενυδατική κρέμα για να το βοηθήσετε. Πραγματικά είναι το καλύτερο καθαριστικό προσώπου για δέρματα με ακμή. Υπάρχει και το αντίστοιχο τζελ, αλλά η κρέμα είναι πολύ καλύτερη.

    Effaclar A.I.  targeted breakout corrector
Κρέμα που βάζουμε ακριβώς πάνω στις ατέλειες. Εγώ το χρησιμοποίησα όχι μόνο πάνω στα σπυράκια, αλλά και σε ολόκληρη την πάσχουσα περιοχή και βοήθησε πολύ. Δεν ξηραίνει το δέρμα και είναι πολύ πιο εύκολο να καλύψετε τις ατέλειες με make up ή concealer.

To sum up
Γενικά κάθε δέρμα με ακμή είναι διαφορετικό. Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε το ιδανικό προϊόν για σας.
Last tip:μη πλένετε το πρόσωπό σας συνέχεια. Εγώ χρησιμοποιώ την κρέμα καθαρισμού μόνο το βράδυ. Το πρωί απλά το ξεπλένω με νερό. Νομίζω ότι τα φυσικά έλαια του προσώπου, το βοηθούν να επουλωθεί.

Hope I've helped you

Love you:-)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I'm interested in chatting!!!Feel free to comment!!!!