Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Lancome Hypnose Drama Review

   Η Lancome είναι μια από τις εταιρείες που έχουν παράδοση στις καλές μάσκαρα. Μπορεί να είναι λίγο ακριβές, αλλά τις περισσότερες φορές αξίζουν και δεν ερεθίζουν σχεδόν ποτέ τα μάτια.

   Η τελευταία μάσκαρα που δοκίμασα από Lancome είναι η Hypnose Drama. Ομολογώ ότι με απογοήτευσε.

   Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτή την μάσκαρα είναι το βουρτσάκι της. Έχει μία καμπύλη στη μέση (είναι σε σχήμα s )  και αραιές τριχούλες με αποτέλεσμα να βγάζει υπερβολική ποσότητα μάσκαρα. Χρειάζεται οπωσδήποτε να το σκουπίσεις πριν το χρησιμοποιήσεις.

  Με ένα πέρασμα χαρίζει τις πιο κολλημένες βλεφαρίδες που είχες ποτέ.Με δύο, κολλάνε ακόμη περισσότερο.Οπτικά φαίνεται σα να έχεις έξι βλεφαρίδες σε κάθε μάτι!Μπορείς να δοκιμάσεις να τις χτενίσεις με το ειδικό χτενάκι μετά,αλλά λίγο βελτιώνεται η κατάσταση.Επίσης αργεί αρκετά να στεγνώσει.

   Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μικρά κομματάκια μάσκαρα αρχίζουν να πέφτουν στα μάτια, προφανώς επειδή η ποσότητα στις βλεφαρίδες είναι τόσο μεγάλη.Για εμένα που φοράω φακούς επαφής, δεν είναι οτι καλύτερο.Μέχρι το βράδυ τα μάτια είναι ελαφρώς μουτζουρωμένα
.
  Η απόδοσή της πάντως βελτιώνεται μετά από περίπου δύο εβδομάδες χρήσης,μάλλον γιατί αρχίζει να πήζει λίγο το προϊόν και δεν βγαίνει τόσο πολύ.

   Εάν σας αρέσουν οι κολλημένες βλεφαρίδες, ίσως αυτή η μάσκαρα να σας ικανοποιήσει.Γενικά εγώ προτιμώ τις μακριές,πυκνές, καμπυλωτές βλεφαρίδες και αυτή η μάσκαρα δεν το πετυχαίνει αυτό. Κάτι που μου άρεσε πάντως,είναι το έντονο μαύρο χρώμα που έδινε
.
To sum up
   Τη συγκεκριμένη μάσκαρα εγώ δεν θα την αγόραζα ξανά. Κοστίζει περίπου 33 € και το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε. Νομίζω ότι σε αυτήν τη τιμή υπάρχουν πολύ καλύτερες μάσκαρα,ακόμη και της ίδιας εταιρείας,όπως η Hypnose Doll  Eyes.

   Εσείς την έχετε δοκιμάσει; tell me what you think!!

Love you


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I'm interested in chatting!!!Feel free to comment!!!!