Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

September favourites

    Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του...Μπορώ να πω ότι ήταν ένας από τους πιο ωραίους μήνες για την Κρήτη όπου μπορούμε να απολαμβάνουμε ακόμη τη θάλασσα.

    Γι'αυτό το λόγο λοιπόν ανάμεσα στα αγαπημένα προϊόντα του Σεπτεμβρίου βρίσκονται και δύο αντηλιακά. Το πρώτο είναι το Satin Sheer Oil με δείκτη προστασίας 30 από Lancaster. Είναι ένα ξηρό λάδι, που προστάτευσε την επιδερμίδα του σώματος όλο το καλοκαίρι. Δεν είχε κάποια εξωτική μυρωδιά, αλλά ήταν τόσο καλό, που παράβλεψα αυτό το γεγονός!!!

    Το δεύτερο αγαπημένο προϊόν, είναι πάλι ένα αντηλιακό, προσώπου αυτή τη φορά, της Clarins η Sun Wrinkle Control Cream με δείκτη προστασίας επίσης 30. Πολύ καλή κρέμα προσώπου, ελαφριάς υφής,ενυδατική και ενάντια στις πανάδες και στις ρυτίδες που δημιουργούνται από τον ήλιο. Και με ωραία μυρωδιά επίσης!!!

    Τρίτο προϊόν, πάλι από Clarins η BB  Skin Perfecting cream .Τη φορούσα τα πρωινά του καλοκαιριού, που είχε τόση ζέστη και η χρήση make up ήταν σχεδόν απαγορευτική. Με δείκτη προστασίας 25 προστατεύει το πρόσωπο και καλύπτει αρκετά καλά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι αποχρώσεις της. Εγώ πήρα την 01 και ήταν αρκετά σκούρα. Μπορώ να τη φορέσω μόνο το καλοκαίρι, που μαυρίζει η επιδερμίδα.

    Στα προϊόντα μακιγιάζ τώρα το make up Forever του Dior σχεδόν τελείωσε! Και αυτό με δείκτη προστασίας 25, καλύπτει χωρίς να είναι καθόλου βαρύ, ιδανικό για καλοκαίρι κατά τη γνώμη μου.

    Επόμενο αγαπημένο, το bronzer από Models Own. Το είχε μέσα ένα από τα καλοκαιρινά κουτιά του Glowbox και όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, το λάτρεψα. Είναι ένα ματ bronzer χωρίς καθόλου shimmer και έδινε φυσικά μαυρισμένη απόχρωση στο πρόσωπο. Εγώ χρησιμοποιώ την πιο ανοιχτή απόχρωση και ως highlighter στα ζυγωματικά.

    Τελευταίο αγαπημένο προϊόν για αυτό το μήνα είναι ένα κραγιόν από την Avon το Tangerine Tango. Είναι ένα φοβερό ματ πορτοκαλί, που νομίζω ότι ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Το συνδυάζω μαζί με ένα διπλό μολύβι χειλιών (νούμερο 2 ) από Tommy G  και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. 

   To sum up 
Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα για το μήνα Σεπτέμβριο. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά?
Πείτε μου τη γνώμη σας!!

  Until next month...

Love you!! 

1 σχόλιο:

I'm interested in chatting!!!Feel free to comment!!!!