Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

September Glowbox

   Το Glowbox είναι ένα συνδρομητικό κουτί ομορφιάς.Τι εννοώ με αυτό; Μπαίνοντας σε αυτή τη διεύθυνση (www.glowbox.gr )μπορείς κάθε μήνα να έχεις στο σπίτι σου το beauty box σου!Σου στέλνουν 5 έως 7 προϊόντα σε full ή travel size για να τα δοκιμάσεις. Κοστίζει 14€ με πιστωτική κάρτα και 15€ με αντικαταβολή (στις τιμές που σας λέω,συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά).
   Μόλις έλαβα λοιπόν το κουτί του Σεπτεμβρίου και θέλησα να σας το δείξω! Έχει τα εξής προϊόντα:

Pressed mineral eye shadow απο Lily Lolo
   Τετραπλή σκιά ματιών στην απόχρωση molten bronze. Πολύ ωραία συσκευασία και καλή απόδοση χρώματος. Ιδανική για χειμώνα- καλοκαίρι και για smokey μακιγιάζ.

Lip gloss 02 από Deborah
   Τριανταφυλλί απόχρωση και πολύ ωραία μυρωδιά. Αρκετά ενυδατικό στα χείλη. Το χρώμα του δεν είναι πολύ έντονο, μπορείτε να το φορέσετε και πάνω από παρόμοιο κραγιόν.

Body butter velvet από Aloe natural cosmetics
   Ίσως το αγαπημένο μου προϊόν από αυτό το κουτί. Βούτυρο σώματος, super ενυδατικό,ιδανικό για ξηρά σημεία όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες. Με πολύ ωραία, απλή και δροσερή μυρωδιά.

   Hydraphase intense legere από La Roche-Posay σε 5 φακελάκια των 2ml.
  Την κρέμα αυτή την είχα αγοράσει στο παρελθόν σε full size. Νομίζω από τις πιο καλές κρέμες προσώπου,ιδανική βάση για μακιγιάζ, ενυδατώνει εντατικά. *και από αγαπημένη εταιρεία επίσης:-)

Φυσικός άργιλος από Moroccan Natural.
   Αυτό το προϊόν δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα. Έχω δοκιμάσει όμως άλλης εταιρίας και πραγματικά ο άργιλος καθαρίζει βαθιά το δέρμα. Αναμιγνύουμε τον άργιλο με νερό και έτοιμη η μάσκα μας!!!

  To sum up
Πώς σας φάνηκε το Glowbox Σεπτεμβρίου; Let me know. .


Love you!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I'm interested in chatting!!!Feel free to comment!!!!