Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Master Sculpt by Maybelline

Τον τελευταίο χρόνο, όσοι παρακολουθούν τα νέα του μακιγιάζ,έχουν σίγουρα ακούσει για μια πολύ δυνατή τάση,το face contouring. 
    Ουσιαστικά βασίζεται στην τεχνική οτι σκουραίνω οτι θέλω να κρύψω και φωτίζω οτι θέλω να αναδείξω. 
    Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο you tube με ορισμένα να φτάνουν σε υπερβολές,δείχνοντας τεχνικές που είναι δύσκολο να πετύχεις μόνη σου. 
     Εξίσου άπειρα είναι και τα προϊόντα που κυκλοφορούν. Το master sculpt είναι το αγαπημένο μου. 
Κάνει το δύσκολο contouring να γίνεται πανεύκολο. 
   Περισσότερο το αγαπώ γιατί είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν. Περιέχει δυο αποχρώσεις,μια σκούρα,μια ανοιχτόχρωμη με πολύ διακριτική λάμψη-shimmer  και ένα πολύ ωραίο πινέλο για κοψίματα.
    Εγώ το χρησιμοποιώ ως εξής:
Όσον αφορά το face contouring: απλώνω την σκούρα απόχρωση στο μέτωπο,στα πλαϊνά της μύτης,ακριβώς κάτω από απο τα ζυγωματικά,και στο λαιμό. Αμέσως αυτα τα σημεία φαίνονται λεπτότερα-μικρότερα. 
    Την ανοιχτόχρωμη απόχρωση την χρησιμοποιώ πάνω από τα φρύδια,στο κέντρο του μετώπου,ψηλά στα ζυγωματικά και πάνω από το άνω χείλος. Στα σημεία που θέλετε να φωτίσετε δηλαδή. 
     Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην υπάρχουν ευδιάκριτες γραμμές στο πρόσωπό μας και τα χρώματα να φαίνονται απαλά και ομοιόμορφα. Τίποτα πολύ έντονο. 
    Το master sculpt  έχει υφή απαλής πούδρας  που απλώνεται και δουλεύεται πολύ εύκολα. Η όλη διαδικασία δεν μου παίρνει πανω απο πέντε λεπτά. Φυσικά δεν είναι κατι που κάνουμε κάθε μέρα.αλλά όταν θέλουμε να ετοιμαστούμε για κάποια έξοδο. 
    Επίσης το χρησιμοποιώ σαν σκιά ματιών. Βάζω τη σκούρα απόχρωση στα βλέφαρα και την ανοιχτή στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δώσω λάμψη. 
    Το master sculpt κυκλοφορεί σε δυο εκδοχές,μια για ανοιχτόχρωμες και μια για σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Η τιμή του είναι αρκετά καλή επίσης. 
    Εγώ το χρησιμοποιώ από τη στιγμή που κυκλοφόρησε και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
                       Until next time...

             Love you!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I'm interested in chatting!!!Feel free to comment!!!!